Menu Sluiten

Badkraan


Badkraan

Badkraan Grohe België: Een essentieel element voor uw badkamer.

Hoe kies je je ideale badkraan voor de perfecte badkamer?

Het bad is het hart van je badkamer. De keuze van de badkuip en de kranen voor het bad kunnen bepalend zijn voor de uitstraling van je badkamer. Het strakke design van de badkranen van GROHE helpt om je badkamer om te vormen tot de ultieme relaxruimte en creëert een balans en harmonie in je huis. Maar wat maakt een badkraan nu echt ideaal?

Het antwoord ligt in de combinatie van stijl, functionaliteit, en duurzaamheid.

Bij het uitkiezen van een badkraan, is het belangrijk om te kijken naar het design dat past bij de stijl van je badkamer.

GROHE biedt een breed scala aan badkranen, van klassiek tot modern, die naadloos integreren in elke badkamerinrichting. Maar het gaat niet alleen om uiterlijk. De functionaliteit van de badkraan is net zo belangrijk.

Mengkranen voor bad of douche ontwerpen die zoveel meer zijn dan gewoon een kraan.

De producten van GROHE zijn gemaakt om lang mee te gaan, dankzij materialen van superieure kwaliteit. Ze zijn voorzien van innovatieve technologieën met ontwerpprincipes die de tand des tijds doorstaan.

Eén van de sleutelaspecten van een goede badkraan is het gebruiksgemak.

De innovaties van GROHE zijn gericht op een aangenaam, vlot gebruik van je badkamer. Met GROHE SilkMove en GROHE SilkMove Energy Saving kun je via de hendel heel gemakkelijk en nauwkeurig de waterstroom van de badkraan regelen.

Zo bespaar je water én energie! Ook met GROHE Water Saving blijf je verstandig omspringen met natuurlijke hulpbronnen, zonder te moeten inboeten aan comfort. Met GROHE Long-Life Shine ben je zeker dat je producten nog vele jaren net zo mooi blijven als op de eerste dag.

GROHE FastFixation vereenvoudigt tot slot de installatie van je nieuwe badmengkraan.

Een andere belangrijke overweging bij het kiezen van een badkraan is de veiligheid.

De technologieën achter de thermostaatkranen van GROHE tillen deze modellen naar een ongezien niveau.

De GROHE TurboStat-technologie is extreem gevoelig. Hiermee regel je de watertemperatuur in een fractie van een seconde en bewaar je tijdens het douchen een constante temperatuur.

Zo geniet je nog meer van je bad of douche én bespaar je meteen ook water.

Je verspilt namelijk geen water meer terwijl je handmatig naar de juiste temperatuur zoekt.

Deze technologie gaat gepaard met GROHE CoolTouch, dat voorkomt dat de buitenkant van de thermostaatmengkraan heter wordt dan de gewenste watertemperatuur. Dat wordt mogelijk gemaakt dankzij een koelkanaal onder het oppervlak.

De veiligheidsknop SafeStop verhindert dan weer dat kinderen de temperatuur van het water kunnen instellen boven 38 °C. Deze technologie beschermt jou en je gezin tegen verbranding bij contact met de thermostaatkraan.

Kranen in kleuren en stijlen op maat van iedere badkamer.

Info over badkraan

Kundigheid over Badkraan

Dankzij de ruime keuze aan kleuren en stijlen voor badkranen uit de collectie GROHE Colors vind je altijd een product dat perfect bij het design van jouw badkamer past.

Zo geef je je badkamer een persoonlijke toets met een stijlvolle badkraan.

Alle kleuren en afwerkingen zijn gekozen met het oog op een tijdloos design.

De afwerkingskwaliteit van het schitterende chroom van GROHE Long-Life Shine is te danken aan het proces waarin de stof fysisch wordt aangebracht door dampafzetting. Dat verbetert de hardheid en krasvastheid van de kleur.

Kort samengevat: je kranen van GROHE zullen nog vele jaren blijven glanzen!

Meer info over badkraan nu op www.grohe.be.

Tags

Badkraan | Beste Badkraan | Goede Badkraan | Informatie Badkraan | Kwaliteitsvolle Badkraan | Oplossingen Badkraan | Overzicht Badkraan |